Search
Close this search box.

O nama

Na 5:3 i dve meč lopte u petom setu na Federerov servis u polufinalu US 2011. godina uvrnuo je ustima i pogledom poručio da ima još da se igra. Pobedio je Švajcarca 7:5 posle 4 sata!

Osam godina kasnije, u čuvenom finalu Vimbldona, spasavši dve meč lopte u petom setu, porazio je Rodžera posle više od 4 sata.

Istorijsko finale AO 2012, najduže ikada. Nadal je sačekao umornog Đokovića, koji je u polufinalu nakon četiri sata i 50 minuta slomio Marija. Španac je svojevremeno izjavio da mu je to najbolji meč koji je odigrao u karijeri. I najteži poraz. Izgubio ga je posle 6 sati stravične borbe. I Novak i Rafael nisu tokom ceremonijalnog govora zbog iscrpljenosti mogli da stoje. Doneli su im stolice.

Strast da bude perfektan. Uvek još malo bolji. Na terenu gladan podviga. Nasmejan ili ljut; nekad nepodnošljiv i nama i sebi. Lomi i rekete i protivnike. Iznova pobeđuje prvo sebe, pa onda igrača sa druge strane mreže. Rastegljiv kao guma, čvrst kao struna.

Van terena, Nole vodi drugu bitku, možda i važniju. Daje primer kako se može biti dobar otac, sin, suprug, brat. Srbin i patriota. Gradi vrtiće širom zemlje. Stipendira najbolje studente i mlade istraživače. Finansira lečenje obolelima, donira opremu bolnicama, obnavlja kuće i ustanove nakon prirodnih katastrofa. Pomaže srpsku decu i sprske intitucije na okupiranom Kosovu i Metohiji. Obezbeđuje kvalitetnije obrazovanje našoj deci, a mladim roditeljima pruža podrušku kroz brojne edukacije.

Zato je ovaj sajt podrške Đokoviću minimum što možemo da uradimo kako bismo se podsećali njegove veličine i dela kojima nas je sve zadužio, ali i pokazao putokaz da možemo i moramo biti bolji svakog dana u svemu što radimo.

Naša vizija

Cilj nam je da budemo vodeći izvor detaljnijih informacija i dubljih analiza, kao i povezivanja za sve što se tiče Novaka Đokovića i njegovih fanova. Pružamo prostor navijačima da razmene mišljenja, podsete se Noletovih mečeva i da doprinesu globalnoj mreži podrške za njegovu karijeru i dobrotvorne akcije. Podsticanjem zajednice koja poštuje privatnost, promoviše fer-plej i podržava integritet, odražavamo vrednosti koje Novak sam predstavlja na terenu i van njega.

Naša misija

  • Naša platforma se fokusira na interese i angažovanje fanova, stvarajući blisku zajednicu posvećenu podršci Novaku Đokoviću.
  • Podržavamo Noletov aktivizam u sportu, kao i njegove društvene i dobrotvorne poduhvate, pružajući relevantne informacije koje pomažu promociji ovih ciljeva.
  • Dok slavimo Novakove uspehe, takođe poštujemo njegovu privatnost i priznajemo dostignuća njegovih konkurenata, promovišući sportsko ponašanje i fer plej.
  • Osiguravamo da naša zajednica bude dobro informisana sa transparentnim i pravovremenim ažuriranjima o Novaku, njegovim partnerima, sponzorima i događajima, održavajući otvorene linije komunikacije.

Pridružite se našoj zajednici

Ovde ćete naći najnovije vesti, analize mečeva i forum za deljenje vaše strasti i podrške Novaku. Zajedno, nastavimo da navijamo za Novaka Đokovića dok ispisuje istoriju.
Pridružite nam se u našoj misiji da podržimo najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta!